Word Monsters

Word Monsters 1.0.3

Vergeet koekjes - deze monster eten woorden!

 Vind en swipe woorden zo snel als je kunt in Word Monsters, het schattige, competitieve puzzelspel voor iOS.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede graphics
  • Leuk voor kinderen
  • Interessante "league" mode

TEGEN

  • Vreemde moeilijkheidsgraad
  • Niet genoeg categorieën

Gemiddeld
6

 Vind en swipe woorden zo snel als je kunt in Word Monsters, het schattige, competitieve puzzelspel voor iOS.

Wat is Word Monsters precies?

Word Monsters is een puzzelspel. In elke ronde moet je woorden vinden en wegvegen. De woorden maken allemaal deel uit van een thema dat je vantevoren kiest, zoals fruit, jongensnamen of groenten. Word Monsters heeft drie spelmodi: single player, random opponent en league.

Bij single player van Word Monsters speel je verschillende rondes en probeer je een high score te halen. In de overige modi speel je om de beurt in vijf rondes. Ook kies je om de beurt het thema voor de ronde. De speler met de meeste punten wint.

Hoe meer punten je haalt, hoe meer geld je verdient. Met dat geld koop je meer levels of pas je jouw monster aan. Je monster-avatar kun je op verschillende manieren aanpassen met kleding en zelfs lichaamsdelen. Het geeft Word Monsters een leuk persoonlijk tintje.

Helaas heeft Word Monsters een paar problemen waardoor het spel niet zo leuk is als het zou kunnen zijn. Er zijn weinig gratis categorieën, dus speel je wel erg vaak spelletjes waarin je zoekt naar dierennamen of groenten.

Ook de moeilijkheidsgraad zorgt voor problemen. Het spel is grotendeels erg gemakkelijk voor volwassenen en uitdagend voor kinderen. Sommige rondes houden abrupt op omdat woorden niet in de juiste volgorde werden weggehaald, wat altijd als een verrassing komt en het tempo behoorlijk in de war stuurt.

Swipen maar

De bediening van Word Monster is simpel: swipe het woord dat je weg wilt halen. Helaas is dit vaak nogal onhandig, zeker op kleinere apparaten. Daar moet je vaak meerdere keren swipen voor je het woord eindelijk te pakken hebt.

Ook zit de bonusknop van Word Monsters op een onhandige plek. De woorden bewegen voortdurend naar de onderkant van het scherm en soms raak je dus de bonusknop in plaats van een woord.

Deze fouten kosten je tijd, en daardoor ook punten.

Een allegaartje

Word Monsters heeft scherpe graphics, een komische toon en een vermakelijke gameplay voor kids. Helaas is het niet zo leuk als het zou kunnen zijn door de inconsistente moeilijkheid, een gebrek aan categorieën en onhandige bediening.

Meeste downloads Puzzels voor Iphone

Meer
Word Monsters

Download

Word Monsters 1.0.3

Beoordelingen about Word Monsters